Måndag 20/2
Currykyckling med grönsaker och ris
Chicken Curry with Vegetables and Rice
Tisdag 21/2
Stekt koljafilé med räk-och citroncrème. Serveras med Gôtt Mos!
Fried file of Fish with Schrimp and Lemon Crème and Mashed Potatoes
Onsdag 22/2
Bistrons Pannbiff på värmländsk färs med fetaost, Tomatconcassé och rostad potatis
Beef Burger with Feta Cheese, Tomato Concassé and roasted Potatoes
Torsdag 23/2
Choucroute med långbakad högrev och karré. Serveras med senapscrème och potatis
Choucroute with Pulled Beef and Pulled Pork. Mustard crème and Potatoes
Fredag 24/2
Lindas mumsiga Pasta med finskuret värmländskt innanlår
Pasta with Beef
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.