Måndag 20/11
Pasta med krämig köttfärssås med grönsaker
Pasta Bolognese with Cream and Vegetables
Tisdag 21/11
Lindas mumsiga Fiskgryta med Lax och Torsk och goa grönsaker
Casserolle with File of Salmon and Cod and tasty Vegetables
Onsdag 22/11
Burgare på högrevsfärs från Kils Slakteri med Mangochutneycrème, rostad potatis och tillbehör på buffén
Beef Burgers with Mango Chutney Crème with Roasted Potatoes
Torsdag 23/11
Franskinspirerad Långbakad karré med syrad vitkål, korv och potatis
Loin of Pork with Choucroute, Sausage and Potatoes
Fredag 24/11
Rostbiff med skysås och potatisgratäng
Roast Beef with Gravy and Potatoe Gratin
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.