
Serveras 11.00-14.00
Måndag 4/11
Vildsvinsfärsbiffar med portvinssås och rostad potatis
Wild Boar Beef with Port Wine Sauce and roasted Potatoes
Tisdag 5/11
Sopptisdag: Saffransdoftande fisksoppa med lax och torsk. Fläskpannkaka med lingonsylt
Fishsoup with Salmon and Cod. Pancake with Bacon
Onsdag 6/11
Tortelini med parmesan- och grönsaksstuvning. Toppad med varmrökt fläsksida
Tortelini with Parmesan and Vegetable Stew. Served with Smoked Bacon
Torsdag 7/11
Kôrvtorsdag: Lammchorizo med ljummen potatissallad
Fried Lamb Chorizo with Potatoe Salad
Fredag 8/11
Finfredag: Piccata på kyckling med Ratatouille och ris
Piccata on File of Chicken with Ratatouille and Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.