
Lunchmeny Hackkorvsveckan 43, 2019
Serveras 11.00-14.00
Veckans Rätt: Hackkorv i olika former
Måndag 21/10
Baconlindade nötrullader med gräddsås, potatis och svartvinbärsgelé
Bacon and Beef with Cream Sauce, Potatoes and Black Currant Gelé
Tisdag 22/10
Sopptisdag: Ärtsoppa. Pannkaka med sylt och grädde
Pea Soup. Swedish Pancake
Onsdag 23/10
Ugnsbakad lax med purjo- och kapristäcke. Serveras med kokt potatis
File of Salmon with Leeks, Capers and Dill Potatoes
Torsdag 24/10
Wurst Donnerstag: Stekta tyska korvar med Sauerkraut, senapscrème och kokt potatis
Fried German Sauce with Sauerkraut, Mustard Crème and Potatoes
Fredag 25/10
Finfredag: Gàhkku med Souvas på renfärs, rödlök, lingon och ris
Typical Plate with fried minced Reindeer, Bread, Lingonberries and Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.