Veckans rätt: Pannbiff med gräddsås, potatis och lingon
Måndag 22/10
Älgisterband från Kils slakteri med stuvad potatis och skånsk senap
Local Sausage made of Elk with Stewed Potatoes and Mustard
Tisdag 23/10
Torskfilé Grenoble med rödbetshack, kapris, sidfläsk och kokt dillpotatis
File of Cod Grenoble with Redroots, Capers, Bacon and dill Potatoes
Onsdag 24/10
Pasta med ekologisk Mangold, Parmesan och hackade valnötter
Pasta with Swiss Chard, Parmesan and Walnut
Torsdag 25/10
Hackkorvspytt på Hackkorv från Kils slakteri med stekt ägg
Swedish Haggis served like Potatoe Hotchpotch with fried Egg
Fredag 26/10
Pulled Pork Burgare med rostad potatis och tillbehör på buffén
Pulled Pork Burgers with roasted Potatoes and accompaniments on the Buffé
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.