
Serveras 11.00-14.00
Måndag 16/9
Stekt örtöverbakad fläskytterfilé med skysås, ädelostcrème och klyftpotatis
Loin of Pork with Cheese Crème, gravy and roasted Potatoes
Tisdag 17/9
Eriks magiska Pannbiff av värmländsk nötfärs med gräddsås, rårörda lingon och potatis
Beef Burgers with Cream Sauce, Lingonberries and Potatoes
Onsdag 18/9
Stekt Torskfilé med bacon och kapris. Serveras med vitvinssås och kokt potatis
Fried file of Cod with Bacon and Capers. Served with White Wine Sauce and Potatoes
Torsdag 19/9
Kôrvtorsdag: Krämig Korvstroganoff och ris
Casserolle with Sausage, Cream and Chili Sauce. Served with Rice
Fredag 20/9
Finfredagspasta med Tagliatelle, Vildsvinsfärs, vitt B-i-B vin, mynta och Parmesan
Tagliatelle with Minced Wild Boar, White Wine, Parmesan and Mint Leafs
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.