
Veckans rätt: Fråga i kassan
Måndag 4/3
Het cajuninspirerad gryta med korv, nötkött och bönor. Serveras med ris och crème frâiche
Casserolle with sausage, Beef and Beans. Served with Rice and Crème Frâiche
Tisdag 5/3
Stekt fläsk med löksås och potatis
Fried Bacon with Onion Sauce and Potatoes
Onsdag 6/3
Kålpudding med gräddsås eller Pankopanerad Koljafilé med remoulad. Båda rätterna serveras med kokt potatis
Cabbage Pudding with Cream Sauce and Lingonberries or Breaded File of Haddock with Remoulad
Torsdag 7/3
Rotfruktspytt med Hummus och kyckling
Hotch Potch of Roots with Hummus and Chicken
Fredag 8/3
Ugnsbakad laxfilé med rostade morötter och potatis. Serveras med örtcrème
File of Salmon with roasted Potatoes and Carrotts. Served with Herb Crème
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.