Måndag 6/3
Piccata på fläskytterfilé med tomatconcassé och rostad potatis
Schnitzel of Pork with Tomato sauce and roasted Potatoes
Tisdag 7/3
Vårlik krämig Fiskgryta med grönsaker. Serveras med potatis
Fish Casserolle with Vegetables and Potatoes
Onsdag 8/3
Bistrons mumsiga Pannbiff på värmländsk nötfärs med stekt lök och gôtt mos
Beef Burger with fried Onion, lingonberries and Mashed Potatoes
Torsdag 9/3
Lindas finskurna Pytt i Panna med rödbetor och stekt ägg
Fried mix of Potatoes, Onion, Meat with Redroots and fried Egg
Fredag 10/3
Fredagswok med kyckling, grönsaker, chilicrème och ris
Wook with Chicken, Vegetables, Chili Crème and Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.