Veckans rätt: Hackkorvsvecka
Måndag 29/10
Köttfärspaj på värmländsk nötfärs med fetaost och oliver
Meat Pie with Feta Cheese and Olives
Tisdag 30/10
Kokt Sejfilé med äggsås och kokt potatis
File of Saithe with Egg Sauce and Potatoes
Onsdag 31/10
Chicken Tikka Masala med ris
Chicken Tikka Masala with Rice
Torsdag 1/11
Veckans klassiker: Kålpudding med lingon och kokt potatis
Cabbage Pudding with Lingonberries and Potatoes
Fredag 2/11
Slottsstek på nöt från Kils slakteri med svartvinbärsgele och rostade rotsaker
Beef Steak with Black Currant Gele and Potatoes
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.