Veckans rätt: Vegetariska Soyabiffar
Måndag 3/9
Stekt Falukorv från Kils Slakteri med stuvad vitkål och kokt potatis
Fried Swedish Sausage ”Falukorv” with Creamy Cabbage and Potatoes
Tisdag 4/9
Krämig fisksoppa med lax, sej och räkor. Vitlöksbröd.
Fish Soup with file of Salmon, Saithe and Shrimps. Garlic Bread
Onsdag 5/9
Pasta med Sidfläsk, parmesan, grädde, gröna ärtor och Broccoli
Pasta with Bacon, Parmesan, Peas and Broccoli
Torsdag 6/9
Hackkorvspytt med rödbetor och stekt ägg
Hash with Swedish Haggis with Redroots and fried Egg
Fredag 7/9
Syrad vitkål med värmländsk Lammkorv, Fläsklägg, potatis, morötter och senapscrème
Choucrote with Lamb Sauce, Loin of Pork, Potatoes, Carrots and Mustard Cream
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.