Veckans rätt: Pulled Beef med Coleslaw
Måndag 27/8
Veckans klassiker: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fried Bacon with Onion Sauce and Potaoes
Tisdag 28/8
Halstrad lax med purjostuvad potatis
Fried File of Salmon with Stewed Potatoes
Onsdag 29/8
Porchetta på värmländsk karré med tomatsås och ris
Porchetta on Loin of Pork with Tomato Sauce and Rice
Torsdag 30/8
Tagliateller med vitlöksfrästa champinjoner, räkor och Parmesansås
Tagliatelle with Garlic Mushrooms, Shrimps and Parmesan Sauce
Fredag 31/8
Fin fredag: Fläskfilé Provencale på värmländsk filé, med råstekt potatis, rödvinssky och vitlökssmör
File of Pork Provencale with fried Potatoes, Red Wine Gravy and Garlic Butter
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.