Måndag 23/4
Go och smakrik Tjock Kôrv från Kils slakteri med gôtt mos och Coleslaw
Värmländsk local Sausage with Mashed potatoes and Coleslaw
Tisdag 24/4
Stekt panerad Torskfilé från norra ishavet med räk- och citroncrème och dillslungad potatis
Fried File of Cod with Schrimp- and Lemon Crème with Dill Potatoes
Onsdag 25/4
Lindas underbara Baconjärpar med cognacsås och stekt potatis
Beef burgers with Bacon and Cocnac Sauce and fried Potatoes
Torsdag 26/4
Gräddkokt Kycklingfilé med morötter, sockerärtor och salladslök. Serveras med kokt potatis
File of Chicken boiled in Cream with Carrots, Beans and Leek. Served with Potatoes
Fredag 27/4
Veckans klassiker: Biff Stroganoff på värmländsk nöt med ris
Beef Stroganoff with Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.