Måndag 24/4
Färsbiffar på värmländsk nötfärs med frästa grönsaker, skysås och klyftpotatis
Beef Burger with fried vegetables, Gravy and roasted Potatoes
Tisdag 25/4
Pastagratäng med stekt bacon och citronsmakande fiskfilé
Gratin of Pasta with Bacon and Lemon Fish File
Onsdag 26/4
Lindas Kebab på värmländsk fransyska med ris, salsa och crème
Kebab of local Beef with Rice and salsa
Torsdag 27/4
Bistrons härliga Pytt i Panna med ägg och rödbetor
Potatoe Hotchpotch with fried Egg and Redroots
Fredag 28/4
Örtöverbakad kycklingfilé med potatis, squash, broccoli och kål
File of Chicken with herbs, Potatoes, Squash, Broccoli and Cabbage
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.