Veckans rätt: Fråga i kassan
Måndag 14/1
Panerad Torsk med remouladsås och potatis
Breaded Fried File of Cod with Remoulad and Potatoes
Tisdag 15/1
Stekt fläsk med Raggmunk och lingon
Fried Bacon with Swedish Potato Pancake and Lingonberries
Onsdag 16/1
Pannbiff på värmländsk nötfärs med gräddsås, lingon och potatis
Beef Burgers with Cream Sauce, Lingonberries and Potatoes
Torsdag 17/1
Kycklingfilé med fetaostcrème och rostade rotsaker
Filé of Chicken with Feta Cheese Crème and roasted Roots
Fredag 18/1
Strimlad Fläskytterfilé med grönsaker och ris
Loin of Pork with Vegetables and Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st
950:-
I lunchen ingår varmrätt och
salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.