Veckans rätt: Pannbiff
Måndag 1/10
Hemskuren Pytt i Panna med stekt ekologiskt Ridgedale ägg
Swedish Hash with fried Egg
Tisdag 2/10
Räk- och laxfärserad Rödtunga med Pommes Duchesse och vitvinsås
File of Witch Flounder with Scrimps and Salmon, Pommes Duchesse and White Wine Sauce
Onsdag 3/10
Pastagratäng med fläskytterfilé och grönsaker
Gratin with Pasta, Loin of Pork and Vegetables
Torsdag 4/10
Beer Can Chicken på ekologisk kyckling från Ridgedale Farm med coleslaw, klyftpotatis och smörig majskolv
Beer Can Chicken with Coleslaw, Corn and Potatoes
Fredag 5/10
Bouef Bourguignon med ris
Bouef Bouguignon with Rice
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.