
Serveras 11.00-14.00
måndag 20/1
Helstekt värmländsk Flankstek med chilisås, Fraioli och rostad potatis
Fried Beef Steak with Chili Sauce, Fraioli and roasted Potatoes
tisdag 21/1
Stekt fläsk med stuvad kål, lingonchutney och kokt potatis
Fried Bacon with Srewed Cabbage and Potatoes
onsdag 22/1
Biff Rydberg på värmländsk nöt med senapscrème och stekt ägg
Beef Rydberg
Kôrvtorsdag 23/1
Stekt Snickarkorv från Hemgården portvinssås och rostade rotfrukter
Fried Local Sausage with Portwine Sauce and roasted Roots
fredag 24/1
Piccata på Koljafilé med Ratatouille och kokt potatis
File of Haddock with Ratatouille and Potatoes
Pris: 125:- Lunchhäfte 10 st 1050:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.