Veckans rätt: Fråga i kassan
Måndag 18/2
Kycklingfilé med rostade rotsaker och fetaostcrème
File of chicken with roasted Roots and Feta Cheese Crème
Tisdag 19/2
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fried Bacon with Onion Sauce and Potatoes
Onsdag 20/2
Stekt Torskfilé med vitvinssås och dill potatis
Fried File of Cod with White Wine Sauce and Dill Potatoes
Torsdag 21/2
Sjömansbiff på värmländskt nötkött
Casserolle with Beef, Beer and Potatoes
Fredag 22/2
Pannbiff på värmländsk nötfärs med gräddsås, lingon och kokt potatis
Beef Burgers with Cream Sauce, Lingonberries and Potatoes
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.