
Lunchmeny vecka 19, 2019
Serveras 11.00-14.00
Måndag 6/5
Nötlåda med grönsaker, färskost och ris
Casserolle with Beef, Vegetables, Fresh Cheese and Rice
Tisdag 7/5
Ugnsgratinerad Falukorv med gôtt mos
Sausage with Apple, Onion, Tomatoes and Mashed Potatoes
Onsdag 8/5
Stekt Sejfilé med räkröra och kokt potatis
Fried file of Saithe with Shrimpsmajjo and Potatoes
Torsdag 9/5
Pasta med Kyckling, Bacon, grönsaker och Parmesan
Pasta with File of Chicken, Bacon, Vegetables and Parmesan
Fredag 10/5
Stekt benfri Kotlett med gräddsås, svartvinbärsgelé och stekt potatis
Loin of Pork with Cream Sauce, Black Currant Jelly and fried Potatoes
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.