
Serveras 11.00-14.00
Veckans Rätt: Kalvgryta
Måndag 7/10
Pasta Tagliatelle med lax, räkor och bladspenat i vitvinssås. Riven Västerbottenost
Pasta Tagliatelle with File of Salmon, Shrimps, Spinach and White Wine Sauce
Tisdag 8/10
Sopptisdag: Härligt mustig Gulaschsoppa på värmländsk högrev.
Ugnspannkaka med lingongrädde
Gulasch Soup and Swedish Pancake made in oven with Lingonberry Cream
Onsdag 9/10
Vår egen rostbiff på värmländsk nöt med potatisgratäng, skysås och pepparrotssmör
Roast Beef with Potatoe Gratin, Gravy and Horseradish Butter
Torsdag 10/10
Kôrvtorsdag: Mexikansk korvgryta med linser och bönor. Serveras med ris
Mexican Sausage Casserolle with Beans. Served with Rice
Fredag 11/10
Viltfredag: Älgfärsbiffar med messmörsås och rostad mandelpotatis
Beef Burgher of Elk with Whey Cheese Sauce and roasted Potatoes.
Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:-
I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.