mars 4, 2019 kjellbjornstad Lunchmeny Veckans rätt: Fråga i kassan Måndag 4/3 Het cajuninspirerad gryta med korv, nötkött och bönor. Serveras med ris och crème frâiche Casserolle with sausage, Beef and Beans. Served with Rice and Crème Frâiche Tisdag 5/3 Stekt fläsk med löksås och potatis Fried Bacon with Onion Sauce and Potatoes Onsdag 6/3 Kålpudding med gräddsås eller Pankopanerad Koljafilé med remoulad. Båda rätterna serveras med kokt potatis Cabbage Pudding with Cream Sauce and Lingonberries or Breaded File of Haddock with Remoulad Torsdag 7/3 Rotfruktspytt med Hummus och kyckling Hotch Potch of Roots with Hummus and Chicken Fredag 8/3 Ugnsbakad laxfilé med rostade morötter och potatis. Serveras med örtcrème File of Salmon with roasted Potatoes and Carrotts. Served with Herb Crème Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:- I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och kaka.