september 16, 2019 kjellbjornstad Lunchmeny Serveras 11.00-14.00 Måndag 16/9 Stekt örtöverbakad fläskytterfilé med skysås, ädelostcrème och klyftpotatis Loin of Pork with Cheese Crème, gravy and roasted Potatoes Tisdag 17/9 Eriks magiska Pannbiff av värmländsk nötfärs med gräddsås, rårörda lingon och potatis Beef Burgers with Cream Sauce, Lingonberries and Potatoes Onsdag 18/9 Stekt Torskfilé med bacon och kapris. Serveras med vitvinssås och kokt potatis Fried file of Cod with Bacon and Capers. Served with White Wine Sauce and Potatoes Torsdag 19/9 Kôrvtorsdag: Krämig Korvstroganoff och ris Casserolle with Sausage, Cream and Chili Sauce. Served with Rice Fredag 20/9 Finfredagspasta med Tagliatelle, Vildsvinsfärs, vitt B-i-B vin, mynta och Parmesan Tagliatelle with Minced Wild Boar, White Wine, Parmesan and Mint Leafs Pris: 105:- Lunchhäfte 10 st 950:- I lunchen ingår varmrätt och salladsbuffé med bröd, färskost, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka.